Preview Mode Links will not work in preview mode

Moviezine + Dark Label Productions - Vägen till filmen och serien Podcast


Dec 23, 2021

SF Studios presenterar Dark Label Productions Masterclass Podcast med producenten Fredrik Wikström Nicastro som instruktör och Mauricio Molinari som programledaren.

Denna Masterclass på 10 kapitel bygger på ett nytt format där programledaren efter varje kapitel ställer frågor och diskuterar innehållet med instruktören. En blandning mellan en Masterclass och en podcastintervju helt enkelt.

Fredrik Wikström Nicastro är en av Sveriges mest framgångsrika filmproducenter genom tiderna. Han har producerat eller varit exekutiv producent på filmer som Ett Öga Rött, Snabba Cash Trilogin, En Man Som Heter Ove, Borg vs McEnroe och aktuella storfilmen Utvandrarna som är Fredriks största svenska filmproduktion och på ett sätt ett bokslut på en otroligt framgångsrik karriär, då han från och med nu kommer att fokusera på internationella projekt som till exempel En Man Som Heter Ove remaken med Tom Hanks i huvudrollen.

Masterclassen är en Dark Label Production i samarbete med SF Studios och filmen Utvandrarna som har nominerats för 7 Guldbaggar med Biopremiär på juldagen, samma dag släpps Masterclassen helt gratis på Dark Label Productions kanal på alla ljudplattformar och i webbversion med länkar nedan.

https://dark-label-productions-av.onpodium.com/

För frågor: pod@darklabelproductions.com