Preview Mode Links will not work in preview mode

Moviezine + Dark Label Productions - Vägen till filmen och serien Podcast

Apr 29, 2021

Dagens gäst är David Nzinga, som berättar om hans skådespelarkarriär, med fokus på hans roll i Måste Gitt, och vägen till att bli en av producenterna på kommande filmen Glaciär. Avsnittet avslutas med tips till dig som vill in i branschen och Alains fråga.

I dagens avsnitt vill vi uppmärksamma Clowner Utan...


Apr 29, 2021

Dagens gäst är regissören Sara Young, hon berättar om amerikanska influenser, och vägen från komiker och radiopratare till att regissera nya Moving Sweden filmen Snälla Kriminella. En actionkomedi som har sin premiär på SVT. Vi avslutar som vanligt med Alains fråga.

I samarbete med SF Anytime där vi har vårt...


Apr 26, 2021

Dagens gäst är Peter Aversten, en visual effects artist. Han berättar om vägen från drömmen om att animera Disneyfilm i Örebro, till att jobba på effekterna till ’Låt den rätte komma in’ och hans nuvarande karriär i England på bland annat Justice League, samtalet avslutas med tips till dig som vill in i...


Apr 22, 2021

I del två av intervjun med Soni Jorgensen pratar vi om hur en manusförfattare plötsligt hamnar in en producentroll (Kungen av Atlantis), fördelen med att förstå manus under klipprocess, finansiering mm.

Får 20% Rabatt på filmen på SF Anytime med koden DARKLABEL.

Såklart så flyter samtalet vidare mot...


Apr 22, 2021

Dagens gäst är manusförfattaren och producenten Soni Jorgensen, hon berättar bland annat om hur det var att jobba på Roy Anderssons Studio24, ett möte med Tarantino och hur det var att jobba sig upp i TV branschen som ung asiatisk kvinna. I del 2 pratar vi om filmen Kungen av Atlantis och spelet It Takes Two...