Preview Mode Links will not work in preview mode

Moviezine + Dark Label Productions - Vägen till filmen och serien Podcast


Oct 27, 2022

Sveriges mesta filmpodd är tillbaka och nu på Moviezine!  

En Dark Label Production i samarbete med Tellusstory.

Möt ”Feed”-regissören Johannes Persson i första avsnittet.

MovieZine presenterar härmed stolt podcasten ”Vägen till filmen och serien”, som släpps på fredagarna här på sajten. I det första avsnittet möter poddens grundare, filmskaparen Mauricio Molinari regissören Johannes Persson, högaktuell med den svenska skräckfilmen ”Feed”, som har sverigepremiär idag. (Läs recension här).

Persson är rockstjärnan som sadlade om till filmregissör och vi får höra honom berätta om vägen till framgången. Den vägen har inte alltid varit helt rak. Problem är en del av livet, och de är till för att lösas, för även de kurvigaste stigarna lär man sig slutligen något av. Eller som Persson säger:

”Man måste få vara dålig, för det är det man blir bättre av.”

Johannes Persson var nära ett samarbete med David F. Sandberg (”Lights Out”) och pratar om vad som egentligen hände. Han har dessutom jobbat på David Finchers ”Girl With The Dragon Tattoo”, och berättar om sina upplevelser ”on set” under poddsegmentet ”Storytime”. 

Vi kommer även få höra hur det idag är att vara svensk regissör i skuggan av Ingmar Bergman och varför genrefilm fortfarande på många håll ses ned på. Och såklart kommer han avslöja hur arbetet med ”Feed” har sett ut bakom kulisserna. Persson berättar också hur Joakim Lundell (producent till filmen) har bidragit till det färdiga resultatet.